Yeni Zelanda Dil Okulları – Yeni Zelanda Yaz Okulları – Yeni Zelanda Dil Okulu Fiyatları – Yeni Zelanda Dil Okulları Kampanyalar – Yeni Zelanda Üniversiteleri – Yeni Zelanda Dil Okulu Konaklamalar

YAZ OKULLARI
MALTA DİL OKULLARI
MALTA'DA EĞİTİM

Site Etiketleri

Yurtdışı Dil Okulları
Dil Okulları
Dil Eğitimi
İngiltere'de Dil Eğitimi
Amerika'da Dil Okulu
Kanada Dil Kursları
Malta'da İngilizce
Almanya'da Almanca
Genel İngilizce
Yoğun İngilizce
Akademik Yabancı Dil
Yaz Okulları
TOEFL
IELS
Work And Study
Work & Travel
Mesleki İngilizce
Teacher Training
Kurs Fiyatları
Dil Okulu Ücretleri
Pasaport ve Vize İşlemleri
Konaklama Seçenekleri
Yurtdışında Staj
Sertifika Programları
Üniversite Eğitimi
Lisans ve Master Eğitimi
İstanbul Merkez
Students Photo Galerry

Yeni Zelenda Vizesi için gerekli belgeler

    * 1 Adet resim (Son 3 ay içinde çekilmiş çekilmiş,arka fonu beyaz ve rötuşsuz olmalı),
    * Vize başvuru Formu,
    * Pasaport (Yeni Zelenda’dan ayrılmayı düşündüğünüz tarihten itibaren en az 3 ay geçerli olmalı),
    * Uçuş detaylarını gösterir belgeler,
    * Elçiliğe peşin olarak ödenecek 130 US$,
    * Yeni Zelenda’da eğitim görülecek olan okul/üniversite’den kabul belgesi,
    * Başvuru sahibi çalışıyorsa ve masraflar kendisi tarafından karşılanacak ise
      a. Banka hesap cüzdanları
      b. Çalıştığı işyerinden işvereni tarafından şirketin antetli kağıdına bu şirketteki görevini, ne kadar süredir burada çalıştığını, kullanacağı onaylanmış izin günü sayısı ve tarihleri ve seyahat sonrası aynı işyerinde tekrar çalışacağınız belirtilen resmi bir yazı.
      c. Çalıştığı işyerine ait evraklar
        - Vergi Levhası
        - İmza Sirkuleri
        - Ticaret/Sanayi odası faaliyet belgesi - Resmi Gazete ilani

      d. Varsa kendisine ait tapu/tapular
      e. SSK’lı işe giriş bildirgesi
      f. Kurs bitiminde aynı işyerinde görevine devam edecekse işverenden antetli kağıda yazılmış resmi bir garanti yazısı
      g. Maaş Bordrosu
    * Öğrencinin başvurusu ailesi ya da başka bir kişi/kurum tarafından karşılanıyorsa NZIS 1014 formunun eksiksiz doldurulması gerekir (bu halde dahi bir üst şıkta istenilen belgelerin hepsi eklenmelidir),
    * Öğrenci burslu olarak Yeni Zelenda’da eğitim alacaksa bu ülkedeki okuldan alınmış ve bursun içeriğini gösteren yazı,
    * Eğitim ücreti vize başvurusundan önce tamamen ödendi ise buna ilişkin resmi yazı,
    * Yeni Zelenda’da kalınacak yere ilişkin yazı,
    * Yeni Zelenda’da 6 aydan fazla kalınacaksa sağlık raporu,
    * Yeni Zelenda’da 2 seneden uzun kalınacaksa Büyükelçiliğin resmi sitesinde listelenmiş doktorlardan alınacak sağlık raporu ve sabıka kaydı,
    * Yeni Zelenda’da 36 haftadan az süre ile kalınacaksa aylık 1.000 Yeni Zelenda Doları bütçesi olduğunu gösterir belge.



    İSTANBUL OFİS - FENERBAHÇE
    Fenerbahçe Mah. Kalamış Cad. Kalamış Apt. No:52/A, D:2
    FENERBAHÇE 34726, KADIKÖY / İSTANBUL

    Tel: 0543 530 05 03
    Tel: 0543 292 41 92

    info@islands-turkey.com

    İZMİR OFİS - ALSANCAK
    Alsancak Mah. Cumhuriyet Bulvarı, Kalyon Apt. No:219, D:6
    ALSANCAK 35220, KONAK / İZMİR

    Tel : 0232 502 34 72
    Cep: 0543 292 41 92

    info@islands-turkey.com




0543 530 05 03


info@
islands-turkey.com


Yurtdışı Dil Okulları İletişim
Yurtdışı Üniversite

Yurtdışı Üniversite Eğitimi


Döviz





Yurtdışı Dil Okulları Foto Galeri
Yurtdışı Dil Okulları Fotoğraflar
Yurtdışı Dil Okulları Öğrencilerimiz
İngiltere Dil Okulları

Bookmark and Share
Copyright © Islands.Adalar 2003 - 2017