Almanya Dil Okulları – Almanya Yaz Oulları – Almanya Dil Okulu Fiyatları – Almanya Dil Okulları Kampanyalar – Almanya Üniversiteleri – Almanya Dil Okulu Konaklamalar

YAZ OKULLARI
MALTA DİL OKULLARI
MALTA'DA EĞİTİM

Site Etiketleri

Yurtdışı Dil Okulları
Dil Okulları
Dil Eğitimi
İngiltere'de Dil Eğitimi
Amerika'da Dil Okulu
Kanada Dil Kursları
Malta'da İngilizce
Almanya'da Almanca
Genel İngilizce
Yoğun İngilizce
Akademik Yabancı Dil
Yaz Okulları
TOEFL
IELS
Work And Study
Work & Travel
Mesleki İngilizce
Teacher Training
Kurs Fiyatları
Dil Okulu Ücretleri
Pasaport ve Vize İşlemleri
Konaklama Seçenekleri
Yurtdışında Staj
Sertifika Programları
Üniversite Eğitimi
Lisans ve Master Eğitimi
İstanbul Merkez
Students Photo Galerry

Almanya'da Dil Kursuna Gidecekler İçin Gerekli Olan Evraklar

1.Seyahat ve acil tıbbi nakil sigortası – 30.000 Euro’luk – Tüm Schengen ülkelerinde geçerli olmalı ve sigorta şirketinin Schengen ülkelerinden birinde ofisi olmalı.

2.En az 1 yıl geçerli pasaport – Kalış süresinin bitiminden sonra en az 3 ay geçerliliği olmalı.

3.3 adet vesikalık fotoğraf – 6 aydan eski olmamalı – İstenen formata uygun olmalı.

4.2 adet vize başvuru formu – Almanca doldurulacak.

5.T.C. Vatandaşlık numarası.

6.Dil kursuna gideceği okulun kabul belgeleri ve rezervasyon onayı.

7.Taahhütname – Eğitim süresi boyunca okul ve geçim masraflarının kendisi tarafından karşılanacağına dair, noter onaylı olacak.
Veya; Almanya’daki akrabaları tarafından hazırlanan taahhütname – Alman yabancılar yasası 84.maddeye uygun olacak.

8.Türkiye’de üniversiteye kayıtlıysa bunu gösteren belge.
Veya; Türkiye’de üniversiteye kayıtlı değilse, üniversite sınavına girdiğini ve kazandığını gösteren belge.
Veya; Alman makamlarınca kabul edilen üniversite öğrenim hakkı.

9.İşyerinden alınacak, mesleki gelişimi için Almanca öğrenmesi gerektiğini gösteren belge.
Veya; Okuduğu okuldan Almanca dil eğitiminin gerekli olduğunu gösteren belge.

Almanya'da Üniversiteye Gidecekler İçin Gerekli Olan Evraklar

1.Seyahat ve acil tıbbi nakil sigortası – 30.000 Euro’luk – Tüm Schengen ülkelerinde geçerli olmalı ve sigorta şirketinin Schengen ülkelerinden birinde ofisi olmalı.

2.En az 1 yıl geçerli pasaport – Kalış süresinin bitiminden sonra en az 3 ay geçerliliği olmalı.

3.3 adet vesikalık fotoğraf – 6 aydan eski olmamalı – İstenen formata uygun olmalı.

4.2 adet vize başvuru formu – Almanca doldurulacak.

5.T.C. Vatandaşlık numarası.

6.Üniversite kabul belgeleri veya başvuru teyiti.

7.Taahhütname – Eğitim süresi boyunca okul ve geçim masraflarının kendisi tarafından karşılanacağına dair, noter onaylı olacak.
Veya; Almanya’daki akrabaları tarafından hazırlanan taahhütname – Alman yabancılar yasası 84.maddeye uygun olacak.

8.Türkiye’de üniversiteye kayıtlıysa bunu gösteren belge.
Veya; Türkiye’de üniversiteye kayıtlı değilse, üniversite sınavına girdiğini ve kazandığını gösteren belge.
Veya; Alman makamlarınca kabul edilen üniversite öğrenim hakkı.



İSTANBUL OFİS - FENERBAHÇE
Fenerbahçe Mah. Kalamış Cad. Kalamış Apt. No:52/A, D:2
FENERBAHÇE 34726, KADIKÖY / İSTANBUL

Tel: 0543 530 05 03
Tel: 0543 292 41 92

info@islands-turkey.com

İZMİR OFİS - ALSANCAK
Alsancak Mah. Cumhuriyet Bulvarı, Kalyon Apt. No:219, D:6
ALSANCAK 35220, KONAK / İZMİR

Tel : 0232 502 34 72
Cep: 0543 292 41 92

info@islands-turkey.com




0543 530 05 03


info@
islands-turkey.com


Yurtdışı Dil Okulları İletişim
Yurtdışı Üniversite

Yurtdışı Üniversite Eğitimi


Döviz





Yurtdışı Dil Okulları Foto Galeri
Yurtdışı Dil Okulları Fotoğraflar
Yurtdışı Dil Okulları Öğrencilerimiz
İngiltere Dil Okulları

Bookmark and Share
Copyright © Islands.Adalar 2003 - 2017